вторник, 5 ноември 2013 г.

Сватбени тенденции в цветовете 2014г

За нас няма никакво съмнение, че през 2014 сватбите ще бъдат изключително цветни!

 Синьото отново ще царува  като един от най-често срещаните сватбени цветове. "Цветът на доверието" придоби популярност през предходните години в различни нюанси на синьо-зелено, и тюркоаз, но ние очакваме да го видим в повече едноцветни схеми през сватбен сезон 2014



 С популяризирането на сватбите на открито и природата зеления цвят също е на челна позиция в нашата класация. Традиционни палитри в нюансите на авокадо ще останат популярни, но очакваме ментово зеленото, чиято популярност нарастна до небето за през сватбен сезон 2013, да придобие още по-голяма популярност.




Слънцевите цветове ще излязат на преден план през сватбен сезон 2014. Студеното червено ще отстъпи място на топлото с жълти полутонове червено. Оранжевото и жълтото, които през последните няколко сезона, бяха актуален акцент, ще придобият по-голяма популярност.




Розовото в нанси на малина и бледо розово ще излязат отново на преден план през сватбен сезон 2014. През следващия сезон очакваме повече смесване на розовото от цикламено до бледо розово.

В заключение, 2014 ще бъде най-яркия и най-наситен сватби сезон, който сме виждали досега.


 
АтелиеARIStyle Weddings може да ви помогне както с цялостната организация на вашата сватба, така и с избора на сватбени аксесоари и детайли.
Свържете се с нас, за да обсъдим вашите идеи и желания и да превърнем вашето сватбено тържество в една сбъдната приказка.



Няма коментари:

Публикуване на коментар